رئيس اداره نظارت بر حيات وحش استان تهران ، رئيس اداره ديده بان حيات وحش استان تهران گفت: حدود سه ماه است كه يك كمدين تصويري را در فضاي مجازي با هدف خنداندن كاربران با بازي با حيوانات اسير منتشر كرده است. و مرگ حيوانات در دوران قضاوت به گزارش گزارشگر يك ، چند روز …
منبع: گزارشكر يك
با حيوانات در اسارت هم شوخي؟
با حيوانات در اسارت هم شوخي؟ https://reporter1.ir/با-حيوانات-در-اسارت-هم-شوخي؟/ گزارشگر يك Wed, 01 Sep 2021 01:44:52 0000 اجتماع https://reporter1.ir/با-حيوانات-در-اسارت-هم-شوخي؟/
رئيس اداره نظارت بر حيات وحش استان تهران ، رئيس اداره ديده بان حيات وحش استان تهران گفت: حدود سه ماه است كه يك كمدين تصويري را در فضاي مجازي با هدف خنداندن كاربران با بازي با حيوانات اسير منتشر كرده است. و مرگ حيوانات در دوران قضاوت به گزارش گزارشگر يك ، چند روز …
منبع: گزارشكر يك
با حيوانات در اسارت هم شوخي؟
رئيس اداره نظارت بر حيات وحش استان تهران ، رئيس اداره ديده بان حيات وحش استان تهران گفت: حدود سه ماه است كه يك كمدين تصويري را در فضاي مجازي با هدف خنداندن كاربران با بازي با حيوانات اسير منتشر كرده است. و مرگ حيوانات در دوران قضاوت
به گزارش گزارشگر يك ، چند روز پيش ، يك كمدين در اينستاگرام منتشر كرد كه در مركز حفاظت از حيات وحش ساپادشت با ببرها ، مهرها و مارها شوخي كرد. اين داستان مورد انتقاد علاقه مندان به حيات وحش قرار گرفته است ، اما اين اولين بار نيست كه يك سلبريتي متهم به ترويج بي رحمي حيوانات يا قاچاق حيات وحش مي شود و در بين اين انتقادات ، نام مركز حفاظت از حيات وحش صفادشت در سال هاي اخير كم نشده است. به
مركز حفاظت از حيات وحش صفادشت در دو سال گذشته تفاوت هاي زيادي را مشاهده كرده است ، از مرگ زرافه ها و ببرها تا دو مورد از سه گورخر آفريقايي وارد شده. در جريان ضرب و شتم و بازگشت به قفس پس از جابجايي سه گورخر آفريقايي و فرار از گمرك ، ويدئويي منتشر شد مبني بر اينكه مدير مركز حفاظت از حيات وحش ساپادشت يكي از گورخرهاي آفريقايي است. شما اين حيوانات را اذيت مي كنيد. اين پرونده شامل شكايتي است كه توسط آژانس حفاظت از محيط زيست شهرستان ملارد عليه ظلم و ستم حيوانات ، مرگ گورخر و مرگ حيوانات سابق در مركز حفاظت از حيات وحش مطرح شده است.
با اين حال ، به نظر مي رسد حاشيه ها و حوادث ناگوار براي حيوانات در اين مركز هنوز به پايان نرسيده است. در آوريل سال جاري ، نمايش بسياري از حيوانات وحشي اين مركز به عنوان حيوانات خانگي در مجموعه شبكه نمايش خانگي دراكولا واكنش و انتقادات زيادي را از سوي تيم توليد سريال و سازمان حفاظت محيط زيست برانگيخت. منتقدان فيلم را به سيركي تشبيه مي كنند كه به خودي خود نمونه اي از ظلم به حيوانات است و مردم را تشويق مي كند تا حيات وحش را در خانه نگه دارند ، اما شهاب آلدين منتظمي ، مدير دفتر حفاظت و مديريت حيات وحش سازمان حفاظت محيط زيست ، مي گويد: انتظار مي رود: ” پيامي براي جلوگيري از ظلم به حيوانات ، و ما برخي از حيوانات را مدتي در اختيار عوامل اين مجموعه قرار داده ايم. “
محمد كرمي – رئيس اداره نظارت بر حيات وحش استان تهران – در ويدئوي تازه منتشر شده از يك كمدين در مركز با حيوانات موجود در آن شوخي مي كند گزارشگر يك به گفته اداره حفاظت محيط زيست ملارد ، “فيلم ويدئويي ماه ها قبل از ثبت حادثه گورخر منتشر شد.”
وي گفت: از اين مركز به دليل مرگ يك گورخر آفريقايي شكايت شده است و اين پرونده توسط قوه قضاييه در حال بررسي است. بر اساس پيگيري هاي اخير پرونده ، مقامات مجري قانون نظرات كارشناسي خود را به انجمن دامپزشكي ارجاع داده اند.
كرمي در پاسخ به اين س whyال كه چرا اين پروسه اينقدر زمان بر است ، گفت: اين موارد معمولاً زمان بر است زيرا قوه قضائيه مي تواند با چندين متخصص و دامپزشك مشورت كند.به
وي گفت: حتي يك تخلف مي تواند منجر به تعطيلي مركز حيات وحش شود ، اما قوه قضائيه بايد دستور تعطيلي مركز حيات وحش را صادر كند. و ما گفتيم حق تعطيلي آن را نداريم. شواهد ، اسناد و مدارك بايد در اختيار مقامات انتظامي قرار گيرد تا بر اساس آن دستور صادر شود.
به گفته كرمي ، شيوع ويروس كرونا عملاً مراكز حفاظت از حيات وحش در استان تهران را تعطيل كرده است ، اما حتي اگر اين مراكز “پلمب” شوند ، اين حيوانات بايد در آنجا نگهداري ، تغذيه و درمان شوند. اما اگر قوه قضائيه تصميم بگيرد مركز حفاظت از حيات وحش صفادشت را تعطيل كند ، اين كار را انجام مي دهد. با اين حال ، بايد ديد قوه قضائيه چه تصميماتي مي گيرد و چه دستوراتي را صادر مي كند ، به ويژه اينكه آنها از زواياي مختلف به موضوع نگاه مي كنند ، به ويژه در اقتصادي كه برخي افراد در اين مراكز امرار معاش مي كنند.
اظهارات اداره نظارت بر حيات وحش اداره كل تهران در زماني مطرح شد كه فرهاد دبيري ، معاون وقت سازمان حفاظت محيط زيست ، در سال 1994 جهت “نظارت و سازماندهي باغ وحش ها ، پرندگان و حيوانات” راهنمايي مجدد دريافت كرد. يكي ديگر از مراكز حفاظت از گونه ها. “آژانس حفاظت محيط زيست محلي در مورد اين دستورالعمل ها گفت: گزارش به دبيرخانه كميته فني ، اطلاع بخش مربوطه از تخلف ، و كميته فني در اولين جلسه پس از آن پس از دريافت گزارش تخلف. تعليق تا لغو يا لغو مجوز يا سازماني كه موضوع را بررسي مي كند و حفاظت از محيط زيست را صادر مي كند ، در برخي موارد ، رفع نقص ، اعلاميه مصادره گونه ها يا گونه ها.
به گزارش گزارشگر يك ، بسياري از “پرونده هاي قضايي” ممكن است زمان بر باشد ، اما سازمان هايي كه مسئول حيواناتي هستند كه نمي توانند از خود دفاع كنند ، احتمالاً بايد پيگيري قضايي و صدور احكام و ساير اقدامات را تسريع كنند. قوانين و مقررات را اجرا كنيد. دستورالعمل هاي زيادي در مورد محل نگهداري حيوانات در اين مراكز وجود دارد ، اما چند دستورالعمل در مورد نحوه برخورد با حيوانات پرورش يافته در اسارت ايراني وجود ندارد ، كه مي تواند معياري براي سنجش عملكرد و سوء رفتار اين مراكز باشد.
انتهاي پيام
منبع: گزارشكر يك
با حيوانات در اسارت هم شوخي؟