به گفته تيم تحقيقاتي اين شركت ، يك محقق ايراني مقيم آلمان براي تأسيس شركت دانشبانيان در پارك فناوري پرديس براي انتقال فناوري شخصي براي درمان سرطان به كشور بازگشت. به گزارش گزارشگر يك دكتر محمدرضا لورنژاد ، محقق ايراني مستقر در آلمان ، پس از 30 سال اقامت به ايران بازگشت و در آنجا …
منبع: گزارشكر يك
انتقال فناوري كه موجب كاهش طول درمان مبتلايان به سرطان ميشود
انتقال فناوري كه موجب كاهش طول درمان مبتلايان به سرطان ميشود https://reporter1.ir/انتقال-فناوري-كه-موجب-كاهش-طول-درمان-مب/ گزارشگر يك Tue, 01 Jun 2021 01:25:14 0000 اقتصادي https://reporter1.ir/انتقال-فناوري-كه-موجب-كاهش-طول-درمان-مب/
به گفته تيم تحقيقاتي اين شركت ، يك محقق ايراني مقيم آلمان براي تأسيس شركت دانشبانيان در پارك فناوري پرديس براي انتقال فناوري شخصي براي درمان سرطان به كشور بازگشت. به گزارش گزارشگر يك دكتر محمدرضا لورنژاد ، محقق ايراني مستقر در آلمان ، پس از 30 سال اقامت به ايران بازگشت و در آنجا …
منبع: گزارشكر يك
انتقال فناوري كه موجب كاهش طول درمان مبتلايان به سرطان ميشود
به گفته تيم تحقيقاتي اين شركت ، يك محقق ايراني مقيم آلمان براي تأسيس شركت دانشبانيان در پارك فناوري پرديس براي انتقال فناوري شخصي براي درمان سرطان به كشور بازگشت.
به گزارش گزارشگر يك دكتر محمدرضا لورنژاد ، محقق ايراني مستقر در آلمان ، پس از 30 سال اقامت به ايران بازگشت و در آنجا يك شركت دانش بنيان را تاسيس كرد تا راهي براي شخصي سازي درمان سرطان و انتقال اين فناوري به كشور فراهم كند.
وي بر اين باور است كه شخصي سازي درمان سرطان ، پتانسيل داروهاي ضد سرطان را براي بيش از 70 درصد افزايش مي دهد.
بافت سرطاني هر بيمار از نظر ساختار سلولي ، ماتريكس خارج سلولي و عروق داخل عروقي كاملاً متفاوت است و از نظر ژنتيكي نيز متفاوت است كه نقش بسزايي در درمان سرطان دارد. به همين دليل است كه ، در درمان بيماران سرطاني ، به ويژه بيماران سرطاني مقاوم به دارو ، بايد تلاش كنيم تا راه حل مناسب براي درمان سرطان را به روشي منحصر به فرد براي بيماران سرطاني (داروي شخصي محور) پيدا كنيم.
همچنين ، از سال 2013 ، انجمن سرطان اروپا بر سرطان شناسان و داروي بيمارمحور و فرد محور بر درمان سرطان تأكيد كرده است ، جايي كه ويژگي هاي بيمار و نوع دارو مي تواند موثر بودن داروها را تعيين كند. بافت هدف
يك روش درماني مبتني بر فرد متمركز بر تحقيقات آزمايشگاهي ، ايجاد مدلهاي سرطاني بيماران سرطاني در آزمايشگاه ، آزمايش داروهاي ضد سرطان و بررسي تأثيرات آنها بر روي مدلهاي فردي سرطان ، بهينه سازي درمانهاي فردي سرطان و با حداقل هزينه و حداقل عوارض ، باعث سلامت بيمار مي شود. . درمان با بالاترين كيفيت انجام مي شود.
در مصاحبه با گزارشگر يك ، اسماعيل عمدادي ، يكي از محققان اين شركت دانش بنيان ، وي با بيان اينكه روند سرطان بويژه در ايالات متحده در سالهاي اخير رو به افزايش بوده است ، گفت: “آمار نشان مي دهد كه در سال 1997 حدود 12000 نفر مبتلا به سرطان تشخيص داده شده اند كه بيشترين درصد سرطان معده است.”
وي با تأكيد بر اينكه سرطان معده به ويژه سرطان معده بيشتر در مردان ايراني ديده مي شود ، گفت: اين بيماري دومين سرطان شايع در زنان بعد از سرطان پستان است ، و ميزان مرگ و مير ناشي از اين بيماري به دو دسته تقسيم مي شود. اين بالاترين ميزان مرگ و مير ناشي از سرطان را دارد.
اسماعيلي علت مرگ و مير در ميان بيماران سرطاني را مراجعه بيمار به پزشك در پايان بيماري عنوان كرد. “از آنجا كه از داروهاي شيمي درماني و ساير داروها براي درمان سرطان استفاده مي شود ، بسياري از آنها در بيماران مبتلا به موارد مقاوم به دارو ايجاد مي شوند و منجر به درمان هاي بي اثر مي شوند.
محققان همچنان روشي را براي درمان بيماراني كه به آنها مبتلا هستند ، ارائه مي دهند ، بنابراين شركت ها از طريق روشهاي شخصي بيماران را معالجه مي كنند.
وي با اشاره به جزئيات روش ، توضيح داد كه در آن وي بافت بيمار را گرفته ، بافت بيمار را به صورت سه بعدي و ارگانوئيدها در محيط آزمايشگاهي كشت و پس از اين مرحله ارزيابي بافت آزمايش شده براي داروهاي مختلف در درمان سرطان را انجام داد.
اين فناوري ادامه يافت. “هنگامي كه از بافت هدف پاسخ مناسبي گرفتيم ، دكتر به ما مي گويد كدام دارو با چه دوز و چه زماني براي بيمار مناسب است. به عبارت ديگر ، خدمات اين شركت به پزشكان كمك مي كند داروهايي موثر و م thatثر پيدا كنند. براي درمان بيماران سرطاني كمك مي كند.
اسماعيلي يادآور شد: اين روش هزينه بيمار ، مدت زمان درمان و تحمل دارو را كاهش مي دهد و داروهاي مورد استفاده در اين روش شامل انواع داروهاي موثر در درمان سرطان است. اين فناوري توسط مدير عامل شركت ، دكتر ، توسعه يافته است. توسط لورنژاد از آلمان به آلمان منتقل شد و در مراكز درماني در حال اجراست و از وزارت بهداشت كد اخلاقي دريافت مي كند.
وي با بيان اينكه اين روش درماني براي بيماران مبتلا به سرطان مرحله 1 و 2 مورد استفاده قرار مي گيرد ، گفت: كشت بافت و انتخاب دوز دارو و معرفي دارو بسته به نوع بافت و نوع بيمار ، از دو هفته تا يك ماه بسته به شرايط.
انتهاي پيام
منبع: گزارشكر يك
انتقال فناوري كه موجب كاهش طول درمان مبتلايان به سرطان ميشود