گزارشگر يك / چهارمحال و بختياري در سالهاي اخير صنعت دام در بحث تأمين ، قيمت خوراك و ركود بازار با مشكلات بسيار جدي روبرو شده است. خشكسالي ناشي از كاهش بارندگي در سال زراعي جاري نيز تأثير منفي بر اين صنعت داشته است. براي دامدار در شرايط فعلي ، و اين باعث مي شود …
منبع: گزارشكر يك
ذبح صنعت دامپروري زير تيغ مشكلات
ذبح صنعت دامپروري زير تيغ مشكلات https://reporter1.ir/ذبح-صنعت-دامپروري-زير-تيغ-مشكلات/ گزارشگر يك Sat, 22 May 2021 01:08:09 0000 اقتصادي https://reporter1.ir/ذبح-صنعت-دامپروري-زير-تيغ-مشكلات/
گزارشگر يك / چهارمحال و بختياري در سالهاي اخير صنعت دام در بحث تأمين ، قيمت خوراك و ركود بازار با مشكلات بسيار جدي روبرو شده است. خشكسالي ناشي از كاهش بارندگي در سال زراعي جاري نيز تأثير منفي بر اين صنعت داشته است. براي دامدار در شرايط فعلي ، و اين باعث مي شود …
منبع: گزارشكر يك
ذبح صنعت دامپروري زير تيغ مشكلات
گزارشگر يك / چهارمحال و بختياري در سالهاي اخير صنعت دام در بحث تأمين ، قيمت خوراك و ركود بازار با مشكلات بسيار جدي روبرو شده است. خشكسالي ناشي از كاهش بارندگي در سال زراعي جاري نيز تأثير منفي بر اين صنعت داشته است. براي دامدار در شرايط فعلي ، و اين باعث مي شود كه دامهاي مولد در خط كشتار قرار بگيرند.
به گزارش گزارشگر يك ، با وجود اين مشكلات ريز و درشت ، اوضاع دامداري ها خوب نيست و اگر در آينده نه چندان دور چاره اي براي حل مشكلات فعالان اين حوزه پيدا نشود ، اين واحدها تعطيل و بيكاري كارگران شاغل در اين واحد در خطوط ورشكستگي.
لبنيات و گوشت قرمز يكي از ملزومات اساسي سبد كالاهاي خانگي است. افزايش و كمبود اين محصول در بازار مي تواند براي سبدهاي غذايي خانگي مشكلات جدي ايجاد كند و تعطيلي مزرعه مانند كاهش توليد و در نهايت كمبود گوشت است. و محصولات لبني در بازار.
چهارمحال و بختياري يكي از گاو بازي هاي كشور است ، اما اين روزها دامداران و واحدهاي دامي از وضعيت خوشي برخوردار نيستند و ميزان نارضايتي اين گروه به اوج خود رسيده است ، اما به نظر مي رسد آنها به نيازهاي اين گروه يا ايالت و ايالت گوش نمي دهند. مقامات محلي برنامه هاي بسيار كمي دارند. آنها نيازي به حمايت از اين رديف ندارند.
كشاورزان در دردسر
محمود علائي ، يكي از مديران مديريت پارك هاي دام چهارمحال و بختياري ، در مورد مسائل دامي اين ايالت به گزارشگر يك گفت: واحدهاي اصلي دام فعال در اين كوچ ، كوچك و متوسط هستند كه فقط يك دام بزرگ دارد. واحدهاي استان ، معمولاً هزينه توليد ، در اين مزرعه بسيار بيشتر از مزارع بزرگتر است.
“از آنجا كه اندازه واحد دامداري كم است ، كشاورزان براي تأمين نيازهاي خود بايد هزينه بيشتري بپردازند زيرا سرمايه محدود است و تعداد كارگران شاغل در واحد كوچك بيشتر از واحد بزرگ است.” اين همچنين باعث افزايش هزينه بگذاريد برود.
علايي با اشاره به اينكه دام هاي مزارع كوچك به طور كلي نسبت به واحدهاي بزرگ دام كارايي كمتري دارند ، اظهار كرد: متوسط توليد شير به ازاي هر واحد واحد كوچك دام حدود 32 كيلوگرم در روز است اما در مزارع بزرگ هر دام حدود 42 كيلوگرم شير توليد مي كند. او هست.
“دولت حدود 60٪ از ورودي مورد نياز دام را با قيمت مصوب تأمين مي كند. خوشبختانه وضعيت تخصيص نهاده نسبت به گذشته بهتر است ، اما اختلافات خشك سالي باعث افزايش قيمت خوراك و كاه گندم و جو شده است.” به عنوان مثال ، كاه سال گذشته به ازاي هر كيلوگرم 800 تن فروخته مي شد ، اما اكنون قيمت آن سه برابر شده و حداقل با 2500 تاه در حال تهيه است.
وي افزود: علي رغم افزايش قيمت خوراك و خوراك ، قيمت شير افزايش چنداني نداشته است. وي افزود: با افزايش قيمت خوراك و ادامه كمبود دام ، كشاورزان مجبورند دام هاي توليدي را بكشند و اين امر منجر به توليد محصولات لبني كمتر مي شود. گوشت در توليد و كشور وجود خواهد داشت و اشتغال پايدار ايجاد شده براي روستاييان از طريق اين مزارع از بين خواهد رفت.
علايي افزود: آزادسازي صادرات محصولات لبني مانند شير و كره را راهي براي حمايت دولت از كشاورزان توصيف كرد. “اين همچنين مشكل نفت خام را حل مي كند. همچنين لازم است تعرفه هاي صادراتي شير خشك را حذف كنيد. در حال حاضر ، اين تعرفه حدوداً 16000 تومان براي هر كيلوگرم است.
اين كشاورز گفت: “از آنجا كه توليد يونجه خوراك و ذرت اكنون به دليل كاهش بارندگي كاهش يافته است ، دولت مي تواند خوراك و يونجه خشك را براي توليد آب مجازي وارد كند و مشكلات كشاورزان را براي تأمين مورد نياز خود حل كند. خوراك ، همچنين اين امر باعث افزايش توليد شير و گوشت كشور مي شود.
خوراك و ورودي ناكافي و زياد ، گاوها را به كشتارگاه ها مي فرستد.
محسن رضايي ، مديرعامل مجتمع دامداري ديگري در چهارمحال و بختياري در گفت وگو با گزارشگر يك ، در مورد وضعيت موجود دام در اين ايالت اظهار داشت: در سال هاي اخير دولت دامداران كشور را به بحث گوشت و دامپروري سوق داده است. سرمايه گذاري در اين مجموعه. توليد لبنيات. صنعت دام به جايگاه فعلي خود رسيده است و امروز ايران يكي از كشورهاي صادر كننده دام به كشورهاي خارجي است.
“متأسفانه ، بي تدبيري اخير ، كمبود نهاده ها و قيمت بالاي خوراك باعث ايجاد مشكلات زيادي در صنعت دام داخلي و در نتيجه چهارمحال و بختياري شده است. اگر راهكاري براي بهبود شرايط كشاورز در نظر گرفته نشود ، كشور در آينده براي تهيه گوشت قرمز و شير از خارج از كشور به آن نياز خواهد داشت.
آقاي رضايي گفت كه در شرايط فعلي نگهداري دام در مزارع دامداري براي كشاورزان سنگين نيست. “كشاورزان گاوها را به كشتارگاه مي آورند. دولت از بحث ها پشتيباني كرده است ، اما اين حمايت كافي نيست. قيمت خوراك توليد شده در كشور بالا است.”
متأسفانه ورودي هايي كه با ارز دولتي به كشور مي ريزد توسط دلالان در بازار آزاد فروخته مي شود ، در حالي كه گوشت و شير توليد شده توسط دامداران با قيمت مناسب خريداري مي شود. » و بارها واسطه ها توسط بازار عرضه مي شوند. قيمت
وي در ادامه گفت: “شير توليدي دامداري با قيمت پايين در كارخانه خريداري مي شود و هزينه آن طي چند ماه پرداخت مي شود ، اما قيمت محصولات لبني در اين واحدها هر روز تغيير مي كند. به طور كلي ، توليد كننده سود زيادي از اين كار ندارد فرآيند. واسطه انجام مي دهد. “
رضايي تأكيد كرد: براي قطع دست دلالان و نظارت بر قيمت لبنيات و گوشت ، نهادهاي نظارتي بايد اطمينان حاصل كنند كه وارد عرضه نمي شوند و به كشاورزان آسيب نمي رسانند.
كمبود خوراك مشهود است / خوراك وارد خواهد شد
يحيي حسين پور ، رئيس دبيرخانه عشاير چهارمحال و بختياري گفت: خشكسالي باعث افزايش قيمت خوراك شد. “به دليل كمبود خوراك در مراتع ، سازمان امور عشاير قصد دارد خوراك عشاير و دامداران را در خارج از كشور تهيه كند. مشكلي نيست.”
وي گفت: “مراتع ضعيف شده و تغذيه نامناسب دام باعث بيماري آنها شده و توليد محصولات لبني و گوشت قرمز را كاهش مي دهد.”
حسين پور با بيان اينكه در چهارمحال و بختياري يك و نيم ميليون راس دام وجود دارد ، گفت: بر اساس برآوردهاي انجام شده در بحث عشاير ، عشاير 20٪ گوشت چرب ، 35٪ مواد اوليه صنعت فرآوري و 37،000 تن شير توليد مي كنند. و محصولات لبني.
دبيركل امور عشاير چهارمحال و بختياري توضيح داد: دستور كار اطمينان از خريد دام عشاير مازاد براي حمايت از كشاورزان است كه تصميم به خريد يك ميليون دام عشاير در كشور با قيمت هر كيلوگرم 45000 تومان گرفتند.
دولت قصد دارد از دامداران حمايت كند
سام مرداني ، معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري در گفت وگو با گزارشگر يك ، اظهار داشت: كمبود ورودي ، خشكسالي و افزايش قيمت خوراك عمده ترين مشكلات دامداران در شرايط فعلي است. انتظار مي رود.
“افزايش حق بيمه ، داروها ، نيروي كار ، آب و برق باعث نارضايتي كشاورزان شده است ، هزينه هاي لبنيات و گوشت قرمز نيز در حال افزايش است و اكنون قيمت شير و لبنيات باعث توليد حاشيه اي شده است.” سود زيادي براي كشاورز ندارد و ضرر مي كند.
مرداني افزود: وي افزود: وقتي توليد مزرعه بي فايده باشد ، تقاضا براي كشتار دام در كشتارگاه ها افزايش مي يابد و عرضه زياد گوشت قرمز در بازار باعث مي شود كه قيمت گوشت به طور موقت كاهش يابد ، اما با كاهش عرضه ، قيمت دوباره كاهش مي يابد.
معاون بهبود امور دام سازمان جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري گفت: مزارع مزارع براي حمايت از دامداران و تعديل قيمت ها در بازار دام از طريق كمك هاي دامي خريداري و ذخيره مي شوند. زماني تهيه مي شود كه كمياب باشد. “
“اداره جهاد الكترونيكي جهاد هزينه تسهيلات و ورودي هاي مورد نياز براي خريد خوراك براي حمايت از دامداران را در دستور كار قرار داد. همچنين اعتبار تأخير در دريافت تسهيلات را تأمين كرد تا آنها بتوانند آن را دريافت كنند. در برابر وضعيت فعلي مقاومت كنيد.”
انتهاي پيام
منبع: گزارشكر يك
ذبح صنعت دامپروري زير تيغ مشكلات