جرم مشهود در رسانه ملي و تكليف دادستان

به وبگاه تخصصي فناوري و موبايل هاي هوشمند جهان خوش آمديد.

پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

جرم مشهود در رسانه ملي و تكليف دادستان

۱۶ بازديد

به طرز متناقضي ، مردي با لباس روحانيت ، مسئول تحقيق و مسئوليت در زمينه هاي فرهنگ و سياست ، كلمات و اصطلاحاتي را كه در رسانه ملي به كار رفته بود ، مشاهده كرد ، سپس مقررات نظارتي را در راديو و تلويزيون دنبال كرد و مورد بررسي مجدد قرار داد. قانون كيفري. آنچه …

منبع: گزارشكر يك
جرم مشهود در رسانه ملي و تكليف دادستان

جرم مشهود در رسانه ملي و تكليف دادستان https://reporter1.ir/جرم-مشهود-در-رسانه-ملي-و-تكليف-دادستان/ گزارشگر يك Mon, 25 Jan 2021 03:34:26 0000 عمومي https://reporter1.ir/جرم-مشهود-در-رسانه-ملي-و-تكليف-دادستان/

به طرز متناقضي ، مردي با لباس روحانيت ، مسئول تحقيق و مسئوليت در زمينه هاي فرهنگ و سياست ، كلمات و اصطلاحاتي را كه در رسانه ملي به كار رفته بود ، مشاهده كرد ، سپس مقررات نظارتي را در راديو و تلويزيون دنبال كرد و مورد بررسي مجدد قرار داد. قانون كيفري. آنچه …

منبع: گزارشكر يك
جرم مشهود در رسانه ملي و تكليف دادستان

به طرز متناقضي ، مردي با لباس روحانيت ، مسئول تحقيق و مسئوليت در زمينه هاي فرهنگ و سياست ، كلمات و اصطلاحاتي را كه در رسانه ملي به كار رفته بود ، مشاهده كرد ، سپس مقررات نظارتي را در راديو و تلويزيون دنبال كرد و مورد بررسي مجدد قرار داد. قانون كيفري. آنچه در مورد خدا ، شايد شيخ احمد و … ديديد درست است و ما سو mis تفاهم كرديم !!

اداره سازمانهاي راديويي و تلويزيوني را رهبري مطابق با اصل 110 قانون اساسي تعيين مي كند و يك اصل اين قانون اساسي كافي است تا مديران سازمان بتوانند به اهميت چنين موسساتي توجه ويژه داشته باشند. وي در مورد نحوه برخورد مقامات عالي كشور مي داند كه م institutionsسسات و سازمانهاي ذكر شده معناي ديگري ندارند جز اينكه داراي ويژگيهاي منحصر به فرد هستند. به ويژه ، ماده 157 نظارت بر چنين سازماني توسط شوراي نمايندگان سه ايالت دولت را معرفي مي كند و در تكميل هماهنگي اهميت نقش راديو و تلويزيون در جامعه ، قانون اساسي قوانيني را براي سياست گذاري و تمرين هاي مديريتي.

در همين راستا ، قوانين و اصول سياست كلي برنامه سازماني تصويب و در سال 1961 لازم الاجرا شد.

با مراجعه به بخشهاي شريف يا ايها النبي آنا ارسلاناك ، شهدا ، بشارت دهندگان و نذيرا در معرفي قوانين ذكر شده … سياست اصلي سازمان او بشارت و راهنمايي مردم به سوي خدا را مي داند و اهداف بيشتري را از جمله همبستگي بين دولت و دولت ، حفظ كرامت انساني ، گسترش فرهنگ اسلامي ذكر مي كند.در فصل اول ، پانزده ماده قانوني تحت عنوان اصول كلي تدوين شد كه در ماده 15 راديو و تلويزيون را به عنوان زبان دولت در نظر گرفته است. ماده 6 به كرامت انساني احترام مي گذارد و از توهين به مقدسات بر اساس اسلام پرهيز مي كند. قوانين يكي از اصول كلي اين نهاد است.

ماده 19 در مورد ممنوعيت پخش برنامه ها ، نتيجه گيري زير انجام مي شود: 1- برنامه هايي كه به نهادهاي رسمي كشور تهمت مي زنند 2- برنامه هايي كه به حيثيت جامعه توهين مي كنند 3- اگر از طريق پخش به مردم آسيب برسد ، باعث ايجاد تشنج در جامعه ، برنامه هايي با جنبه هاي تبليغاتي گروه هاي 4 ضد انقلاب و گروه هاي انحرافي ممنوع است.

اين چند بند ماده 19 و كليات قانون فوق كافي است كه يك حكم كلي و فعلي را در مورد سازمانهاي راديويي و تلويزيوني براي اتخاذ هرگونه اقدامي كه منجر به توهين ، تهمت ، توهين و غيره شود ، كافي است 609 اين فصل مقرراتي را درج مي كند كه در آن نوشته شده است: همه مطابق با يك فصل جرم ها و رفتارهاي معقول را تعريف و توضيح مي دهند. سه قدرت توهين به سر يا …. منجر به مجازات 3-6 ماه زندان يا حداكثر 74 مژه مي شود.

اين مقدمه استفاده از كلمه يا عبارتي را تأييد مي كند كه در فرهنگ عامه جامعه توهين آميز و توهين آميز تلقي شود ، صرف نظر از اينكه گيرنده اين عبارت كيست.اولاً ، بازي در چنين عباراتي ممنوع است و ثانيا ، مستحق مجازات است.حال ، اگر گيرنده مقاله بيان شخصي از يك مقام عمومي باشد ، انتشار اين قبيل كلمات از طرق مختلف ممنوع است و مستلزم اقدام قضايي است. قانون آيين دادرسي كيفري تحت ماده 64 ، دادستان ، جنبه هاي قانوني تعقيب را ذكر كرده و جرم ظاهري را معرفي مي كند. به موازات مقامات قضايي و ضابطان عمومي و ويژه قضايي ، اين اختيار به همه شهروندان تفويض مي شود تا در صورت مشاهده چنين جرائمي به مراجع ذي صلاح گزارش دهند. ماده ماده 64 دانش پيگرد قانوني از جرايم را از طريق قانوني تشخيص مي دهد. روشن است كه در آيين نامه فوق الذكر كلماتي كه شيخ احمد جهان بوسورگي براي رئيس جمهور و مقامات دولتي در برنامه مورد نظر به كار برد نمونه بارز را حذف مي كند. در مورد جرم توهين ، آنچه او به رئيس جمهور نسبت داده مفقود است زيرا همان نسبت دادن جرم به شخص ديگر است (با فرض استفاده از مواد مخدر قانوني است كه جرم محسوب مي شود) (به عنوان مثال ماده 697 قانون جزاي اسلامي). لازم است مقامات نظارتي در كنار دستگاه قضايي كار كنند ، زيرا مجازات آن بيش از جرايم توهين (رسوا) است. براي شركت در اين مسائل ، بايد وارد موضوع شويد. توجه به اهداف صدا و سيما به اين معنا كه گسترش چنين رفتاري در رسانه ملي ، نه در شخصيت رئيس جمهور (اگرچه در اين زمينه ضروري است) ، با استانداردهاي اخلاقي تعريف شده در اصول كلي سيستم مطابقت ندارد ، به فساد بسيار است.

بنابراين ، ملاحظه مي شود كه علاوه بر تبصره ماده 18 آيين دادرسي كيفري ، قانوني براي ورود به پرونده و محكوميت جرم عليه شخص مورد نظر از منظر قانون آيين دادرسي كيفري ايجاد شده است. اهانت به حيثيت روحانيت و انقلاب اسلامي براي روحانيون براي دادگاه ها و عرفاي درباري جرم است.

*وكيل

منبع: گزارشكر يك
جرم مشهود در رسانه ملي و تكليف دادستان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.