چرا بايد سواد امنيتي خود را افزايش دهيم؟

به وبگاه تخصصي فناوري و موبايل هاي هوشمند جهان خوش آمديد.

جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

چرا بايد سواد امنيتي خود را افزايش دهيم؟

۲۳ بازديد

حوادثي كه در زمينه امنيت ملي و اطلاعاتي پس از پيروزي انقلاب اسلامي رخ داد ، نشان مي دهد كه جامعه در هر زمان در اين زمينه بي حساسيت بوده و چنين موضوعاتي به راحتي از كنار آنها گذشته است. ما هم باختيم. به گزارش گزارشگر يك ، روزنامه “رسالت” افزود: “در چنين شرايطي ، …

منبع: گزارشكر يك
چرا بايد سواد امنيتي خود را افزايش دهيم؟

چرا بايد سواد امنيتي خود را افزايش دهيم؟ https://reporter1.ir/چرا-بايد-سواد-امنيتي-خود-را-افزايش-دهيم/ گزارشگر يك Sun, 27 Dec 2020 01:08:06 0000 عمومي https://reporter1.ir/چرا-بايد-سواد-امنيتي-خود-را-افزايش-دهيم/

حوادثي كه در زمينه امنيت ملي و اطلاعاتي پس از پيروزي انقلاب اسلامي رخ داد ، نشان مي دهد كه جامعه در هر زمان در اين زمينه بي حساسيت بوده و چنين موضوعاتي به راحتي از كنار آنها گذشته است. ما هم باختيم. به گزارش گزارشگر يك ، روزنامه “رسالت” افزود: “در چنين شرايطي ، …

منبع: گزارشكر يك
چرا بايد سواد امنيتي خود را افزايش دهيم؟

حوادثي كه در زمينه امنيت ملي و اطلاعاتي پس از پيروزي انقلاب اسلامي رخ داد ، نشان مي دهد كه جامعه در هر زمان در اين زمينه بي حساسيت بوده و چنين موضوعاتي به راحتي از كنار آنها گذشته است. ما هم باختيم.

به گزارش گزارشگر يك ، روزنامه “رسالت” افزود: “در چنين شرايطي ، آنچه در مورد تعهدات نهادهاي امنيتي و اطلاعاتي مانند وزارت اطلاعات مي توان گفت ، اما مهم است كه بدانيم جامعه اطلاعات در داخل خانواده شكل مي گيرد و در صورت لزوم سواد است. احتمال اينكه آسيب ببيند كمتر است.

جلوگيري از خطرات امنيتي يكي از مواردي است كه بايد در زمينه سواد رسانه اي مردم گنجانده شود و اگر هر فردي آگاهي لازم را در مورد آن داشته باشد ، هر دو فرد و جامعه كمتر در معرض آسيب پذيري هاي امنيتي قرار مي گيرند. يا چون وضعيت اجتماعي آنها بيشتر در معرض اين آسيب ها است ، بايد اطلاعات بيشتري نسبت به ديگران دريافت كنند و از قابليت هاي امنيتي بالاتري نسبت به سايرين برخوردار باشند.

دانستن مهارتهاي دستگاههاي جاسوسي دشمن ملت شما و روشهاي مختلفي كه براي به دام انداختن نخبگان يا شهدا استفاده مي شود ، مي تواند به شما در كاهش تلفات در زمينه حذف و از بين بردن رهبري كشور كمك كند. براي سرويس اطلاعاتي آمريكا مي تواند جالب باشد كه درباره آسيب شناسي فرهنگي جامعه ايران چيزي بشنود. در اين مطالعه ، اين سازمان توصيه كرده است كه ايرانيان در يك اعلان رسمي از مأموران اطلاعاتي كه در ايران فعاليت مي كنند ، افرادي احساساتي هستند. بنابراين هدايا ، امكانات رفاهي تهيه كنيد و رستوران خود را به شركت در تعامل دعوت كنيد … شما اين را مديون هستيد زيرا آنها در اين شرايط سعي مي كنند عشق شما را پس دهند و در اين روند به شما يك رابطه دوستانه با او مي دهند او را همراهي كنيد و كم كم او را به يك خيانتكار و جاسوس تبديل كنيد.

بنابراين ، دانش كمتري در مورد امنيت به افراد جامعه شما ، به ويژه نخبگان كمك مي كند تا كمتر در اين دام بيفتند. در اين راستا ، رسانه ها ، به ويژه رسانه ملي با توليد سريال ها و مستندهاي مرتبط با حوزه امنيت ، نقش مهم و تأثيرگذاري در بالا بردن سواد امنيتي عمومي دارند. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين موضوع ، گفتگويي با محمد ليساني ، كارشناس و مدرس سواد رسانه اي آماده كردم. در زير مي توانيد آن را بخوانيد.

آگاهي از امنيت پيش شرط درك روند دشمنان فريب خورده است.

او در ابتدا گفت: “سواد رسانه اي از رشته هاي مختلفي از جمله اقتصاد ، علوم تربيتي و امنيتي تشكيل شده است كه هر يك تعريف و مفهوم متفاوتي دارند.” قابليت هاي امنيتي به معناي محافظت از دارايي بدون سرقت يا هك اطلاعات است. “

“سواد امنيتي را نمي توان از ساير زمينه هاي سواد رسانه اي جدا كرد زيرا همه اين زمينه ها به هم پيوسته هستند و با هم به دنبال معني هستند.” “بنابراين من نمي توانم پيشرفت و يادگيري اين رشته را به تنهايي پيشنهاد كنم.”

لساني گفت: “ارتقا litera سواد امنيتي در مجموعه سواد رسانه اي مسئله مهمي است كه بايد با آن كنار بياييد.” سواد رسانه اي در حوزه مصرف است. اين به اين معني است كه خدمات توسط مخاطبان ارائه و استفاده مي شود. “از اين طريق ، سواد رسانه اي بر مخاطب مصرف كننده نظارت مي كند ، در حالي كه ساير زمينه ها مانند سواد امنيتي مخاطب محور نيستند ، اما مصرف مناسب را در متن عامل شكل مي دهند.”

كارشناس و مربي سواد رسانه اي همچنين خاطر نشان كرد: “دانش امنيتي يك موضوع مهم و مهمتر از همه ، اداره همه كشورها است. حفظ هويت و محافظت از درگاه ها و همه روابط مهم كشور در اين گروه قرار مي گيرد.” جاسوسي در فرايند فريب روش هاي نفوذ دشمن و اطلاعات اوليه ، فن آوري هاي ارتباطي و افراد آشنا بودن با رفتارهاي سازمان به معناي امنيت است. “

تقويت سواد امنيتي براي محافظت از جان مردم و داده هاي ملي

وي گفت: “آگاهي از امنيت و تمام اطلاعاتي كه شهروندان نياز دارند سواد امنيتي ناميده مي شود.” “در سطح خرد ، اين به معناي حفظ امنيت خانواده است و در سطح كلان به معناي حاكميت و امنيت فضاي مجازي كشور است.”

وي گفت: “آنچه اكنون مهم است ، سواد امنيتي قرار دادن مشكلات بزرگ كشور است.” به عنوان مثال ، در جنگ سايبري حساب هاي افراد هك شده و داده ها در اختيار دشمن قرار مي گيرد. “روشن است كه اين دانش بسيار مهمتر از دانش امنيتي در سطح خرد ، به ويژه در سطح حاكميت و فضاي مجازي است.”

ليساني نتيجه گيري مي كند: “امروز توانايي هاي امنيتي نسبتاً كامل است ، اما نمي توانم بگويم كه ما در اين دانش به بالاترين سطح رسيده ايم.” در چند سال گذشته ، اپراتور كشور هك شده و اطلاعات كشور در اينترنت منتشر شده است. در سالهاي اخير اطلاعات درگاه بانكي كشور نيز منتشر شده است. “اين مسائل نشان مي دهد كه ما هنوز هم بايد سواد امنيتي را تشويق و تقويت كنيم ، و علي رغم همه اقدامات خوب ، ما بايد آن را در حد امكان انجام دهيم.”

انتهاي پيام

منبع: گزارشكر يك
چرا بايد سواد امنيتي خود را افزايش دهيم؟

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.