كرونا، عامل افزايش خودكشي در دنيا

به وبگاه تخصصي فناوري و موبايل هاي هوشمند جهان خوش آمديد.

جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

كرونا، عامل افزايش خودكشي در دنيا

۷ بازديد

كرونا همچنان قرباني مي شود و هر روز اخبار نوع جديد ويروس كرونا را از سراسر جهان مي شنويم. با فروپاشي تاج و كاهش تعداد افراد آلوده در سراسر جهان ، ويروس هاي جهش يافته جديدي در ساير نقاط جهان كشف شده اند كه اين امر دوباره باعث نگراني و ترس مردم سراسر جهان شده …

منبع: گزارشكر يك
كرونا، عامل افزايش خودكشي در دنيا

كرونا، عامل افزايش خودكشي در دنيا https://reporter1.ir/كرونا،-عامل-افزايش-خودكشي-در-دنيا/ گزارشگر يك Sat, 08 May 2021 14:43:44 0000 عمومي https://reporter1.ir/كرونا،-عامل-افزايش-خودكشي-در-دنيا/

كرونا همچنان قرباني مي شود و هر روز اخبار نوع جديد ويروس كرونا را از سراسر جهان مي شنويم. با فروپاشي تاج و كاهش تعداد افراد آلوده در سراسر جهان ، ويروس هاي جهش يافته جديدي در ساير نقاط جهان كشف شده اند كه اين امر دوباره باعث نگراني و ترس مردم سراسر جهان شده …

منبع: گزارشكر يك
كرونا، عامل افزايش خودكشي در دنيا

كرونا همچنان قرباني مي شود و هر روز اخبار نوع جديد ويروس كرونا را از سراسر جهان مي شنويم. با فروپاشي تاج و كاهش تعداد افراد آلوده در سراسر جهان ، ويروس هاي جهش يافته جديدي در ساير نقاط جهان كشف شده اند كه اين امر دوباره باعث نگراني و ترس مردم سراسر جهان شده است. اين بار نوبت ويروس هند است.

به گزارش گزارشگر يك ، روزنامه “فرهيختگان” افزود كه “مجله لانست ، يكي از قديمي ترين و مشهورترين مجلات پزشكي عمومي در جهان ، آخرين اخبار مربوط به ويروس كرونا را منتشر مي كند.”

بيماري شريان كرونا شديد در بيماران ديابتي نوع 1 و 2

مطالعات در سراسر جهان نشان مي دهد كه افراد مبتلا به ديابت نوع 2 ، كه در ابتدا در معرض خطر زيادي براي ويروس كرونا قرار داشتند ، احتمالاً در بيمارستان بستري مي شوند و پس از دريافت مراقبت هاي ويژه از Covid ، احتمال مرگ آنها بيشتر است. در همين حال ، تعداد كمي از افراد مبتلا به ديابت نوع 1 در بخش مراقبت هاي ويژه بستري شدند و بر اثر بيماري عروق كرونا قلب درگذشتند. برخي از عوامل با عواقب جدي براي افراد مبتلا به ويروس همراه است و نه تنها افراد مسن بلكه بيماران قلبي ، ديابتي ها ، چاقي و فشار خون بالا نيز گروهي در معرض خطر هستند. شواهد نشان مي دهد كه قند خون بالا خطر عوارض و مرگ ناشي از Covid-19 را دارد. سوئد ، مانند ساير كشورهاي اروپايي ، يكي از بالاترين ميزان بيماري هاي عروق كرونا قلب و مرگ و ميرها را دارد و بيشترين تعداد مرگ سالمندان را دارد. در همين حال ، سازمان ثبت ملي ديابت سوئد حدود 90٪ از افراد ديابتي را مورد بررسي قرار داد.

تغييرات روغن هاي پوستي در بيماري عروق كرونا قلب

روش هاي اندازه گيري تأثير غيرمستقيم ويروس بر ميزبان ، يك راه حل مكمل در يك آزمايش كارآزمايي باليني است. از آنجا كه ويروس كرونا براي توليد مثل به چربي نياز دارد ، انتظار مي رود Covid-19 عملكرد چربي را متمايز كند. محققان شواهدي از آسيب ديدگي چربي را در بيماران مبتلا به بيماري كرونا قلب مشاهده كردند. نتايج نشان مي دهد افزايش قابل توجهي در سطح سرمي و تري گليسيريد پلاسما در بيماران مبتلا به بيماري عروق كرونا ، با تغيير در اندازه و توزيع ذرات ليپوپروتئين در بيماران مبتلا به بيماري عروق كرونا. اين عامل خطر ابتلا به تصلب شرايين را افزايش مي دهد. بنابراين ، محققان از شاخص چربي به عنوان يك روش اميدوار كننده براي درك و تشخيص سريعتر Covid-19 استفاده مي كنند. پوست چرب ترشح شده از غدد چربي پوست سرشار از چربي است. محققان نمونه هاي چربي ترشح شده از غدد چربي را مورد بررسي قرار دادند و از سواب پنبه براي جمع آوري غيرتهاجمي چربي از مناطق مختلف پوست صورت ، گردن و پشت استفاده كردند. همچنين در موارد مشابه ديگر مانند تشخيص بيماري پاركينسون و ديابت نوع 1 و تغييرات چربي در دوران بارداري نيز استفاده مي شود.

داروهايي م moreثرتر از هپارين براي افراد مبتلا به بيماري كرونا قلب

كوويد -19 علائم خفيف ، متوسط ​​و شديدي دارد. اگرچه موارد خفيف و بدون علامت با قرنطينه و دارو بهبود مي يابد ، اما مديريت وضعيت بيماران بستري به دليل شدت عوارض دشوار است. اختلالات لخته شدن خون يكي از بيماري هايي است كه به طور مستقيم با عوارض عروق كرونا مرتبط است. از داروهاي ضد انعقاد خون مانند هپارين و انوكساپارين براي كاهش خطر اختلالات لخته شدن خون استفاده مي شود ، اما تفاوت در نتايج باليني همچنان بايد با دقت بيشتري بررسي شود. در حال حاضر داروهاي ضد انعقادي مانند هپارين ، انوكساپارين و ريوروكسابان عمدتاً براي بيماران بستري در عروق كرونا تجويز مي شوند كه اكثر شرايط را كنترل مي كنند. در همين حال ، مطالعاتي در مورد اثربخشي و زنده ماندن انوكساپارين در كاهش بستري شدن در بيماران علامتي با بيماري عروق كرونا انجام شده است. مطالعات نشان داده است كه ذرات ويروسي مي توانند بسياري از ذرات ضد انعقاد را خنثي كنند. علاوه بر اين ، در نتايج باليني فاز 2 ، محققان بر اين باورند كه بيماراني كه تحت درمان با اندوكساپارين هستند بيشتر از بيماراني كه داروهاي كرونا استاندارد دريافت مي كنند ، گاز تنفسي را در رگ هاي خوني خود رد و بدل مي كنند و زمان كمتري را در بيماران ICU مي گذرانند. شما بايد به ماسك تنفسي اعتماد كنيد. اين نتايج حاكي از آن است كه اندوكساپارين ضد انعقاد در جلوگيري از لخته شدن خون و كوتاه شدن مدت زمان بستري در بيمارستان نسبت به ساير داروها موفقيت آميزتر بوده و نتيجه باليني بيماراني كه از اين دارو استفاده مي كنند نسبت به افرادي كه از هپارين استفاده مي كنند قابل قبول تر است.

رابطه نارسايي قلبي سرپايي و بيماري عروق كرونا قلب

حمله قلبي خارج از بيمارستان عارضه ناگهاني است كه معمولاً يكي از مهمترين دلايل مرگ زودرس در ايالات متحده و بسياري از كشورهاي پيشرفته است و فقط در آمريكاي شمالي ، روزانه حدود هزار نفر بر اثر اين بيماري مي ميرند. حملات قلبي خارج از بيمارستان تنها 1٪ از خدمات فوريت هاي پزشكي را تشكيل مي دهد. در ابتدا بسياري از پزشكان اين بيماري را بيماري ريه توصيف كردند ، اما پس از مشاهده چندين ماده منعقد كننده خون در بيماران ، اعتراف كردند كه اين بيماري مي تواند علاوه بر آمبولي ريوي ، مشكلات عروقي نيز ايجاد كند. به ويژه ، با توجه به افزايش چشمگير حملات قلبي خارج از بيمارستان در طي شش ماه اول سال 2020 ، محققان شيوع ويروس كرونا را به عنوان يكي از دلايل اصلي افزايش ذكر كرده اند. آنها آمار ايتاليا ، انگلستان ، فرانسه ، استراليا ، اوكلند و نيوزيلند را در همان بازه زماني 2018 و 2019 مقايسه كردند. اين مطالعه نشان مي دهد كه در آوريل سال 2020 ، حملات قلبي خارج از بيمارستان در بيشتر شهرهاي ايالات متحده 20 درصد در مقايسه با دو سال پيش افزايش يافته است ، كه نشان دهنده شيوع ويروس كرونا است. در همين حال ، حملات قلبي خارج از بيمارستان در حدود 13 كشور 1.5 برابر و 3 كشور با بيشترين تاج 19 مورد كمتر از 100 درصد افزايش يافته است. به عنوان مثال در شهر نيويورك حدود 2.5 برابر افزايش مي يابد. در مقابل ، شهرهايي كه حداقل تحت تأثير ويروس كرونا قرار گرفتند ، تغيير قابل توجهي در تعداد حملات قلبي خارج از بيمارستان نشان نداد.

افزايش خودكشي در ماه اول اپيدمي

در طي اپيدمي تاجگذاري و قرنطينه طولاني مدت در شهرها و افراد تنها ، سلامت روان بسياري از افراد تحت تأثير قرار گرفت و همانطور كه محققان گفتند عواقب اين بيماري در بسياري از موارد بود ، باعث علاقه شديد بخش پزشكي و روانشناسان شد. خود به شكل افزايش نرخ خودكشي. شواهد نشان مي دهد كه در طي ماه اول شيوع ، ميزان خودكشي در سراسر جهان بالا بوده است. محققان داده هاي 21 كشور پردرآمد و كم درآمد را بررسي كردند و دريافتند با شروع اپيدمي كرونا تاكنون تغييري در تعداد خودكشي ها ايجاد نشده است. محققان همچنين تأثيرات همه گيرهاي قبلي را در خودكشي بررسي كرده اند. آنها بر اثرات آنفولانزا در انگليس بين سالهاي 1889 و 1893 ، بين 1918 و 1919 و بين 2009 تا 2013 در ايالات متحده تمركز كردند. اين مطالعه شامل سندرم تنفسي حاد در هنگ كنگ و تايوان در سال 2003 و ابولا در گينه از سال 2013 تا 2016 است. اين مطالعه نشان داد كه خودكشي در هر يك از اين مراكز اپيدمي ، بهداشتي و اورژانسي افزايش مي يابد ، اما اين تغييرات لزوماً بلافاصله پس از شيوع اتفاق نمي افتد و ممكن است در ابتدا جزئي باشد. مطالعات نشان مي دهد كه ارتباط بين افزايش يا كاهش خودكشي از بيماري كرونا قلب به ميزان ويروس در كشور ، خدمات بهداشت روان و برنامه هاي پيشگيري از خودكشي ، قدرت اقتصادي و اقدامات انجام شده در هر كشور بستگي دارد. در طي همه گيري ، معيشت نيز نقش مهمي دارد.

10 برابر بيشتر احتمال دارد كه به بيماري عروق كرونا مبتلا شود

نگراني هايي در مورد افزايش خطر بيماري كرونا قلب و عواقب جدي آن براي افراد مبتلا به بيماري رواني وجود دارد. افزايش تعداد بيماران در ماه هاي اخير نگراني هايي را در مورد شيوع بيماري در افراد مبتلا به اختلالات رواني شديد ، اختلالات يادگيري و اختلالات عصبي رشد ايجاد كرده است. علائم افسردگي و اضطراب ، استرس شديد ، بي خوابي ، تحريك پذيري و افكار خودكشي در بيماران مبتلا به بيماري رواني بيشتر از افراد سالم با بيماري كرونا قلب بود. در بيماران مبتلا به بيماري رواني ، كاهش آگاهي از بيماري و عدم مراقبت شخصي ، عوارض همزمان ، تأخير در درمان ليزيك به دليل عدم تشخيص ، يا گزارش علائم به دليل اختلال شناختي و كمبود اقتصادي – اجتماعي از موانع درمان هستند. عفونت
SARS-CoV-2 و Covid-19 را به طور جدي افزايش مي دهد. موارد مختلفي از بيماري كرونا قلب و مرگ هاي مربوط به آن در بيمارستان هاي روانپزشكي گزارش شده است. با بررسي سابقه پزشكي بيماران با مشكلات روانپزشكي و ارتباط آنها با Covid-19 ميزان مرگ و مير در اين گروه از بيماران بالا است. بررسي سوابق الكترونيكي نشان داد بيماراني كه در چند سال گذشته از افسردگي ، اسكيزوفرني و اختلال دو قطبي رنج برده بودند 7 تا 10 برابر بيشتر در معرض Covid-19 بودند. افراد مبتلا به اختلالات رواني بسيار بيشتر از افراد سالم دچار بيماري كرونا قلب مي شوند.

نقش چربي هاي ترانس در بيماري عروق كرونا قلب

از سال 2000 ، بيماري هاي غيرواگير ، به ويژه بيماري هاي قلبي عروقي ، به علت اصلي مرگ در جهان تبديل شده اند. بيماري قلبي دليل اصلي مرگ در فيليپين است. مطالعات اپيدميولوژيك فعلي نشان مي دهد فشار خون بالا و بيماري عروقي قبلي از عوامل پرخطر هستند كه خطر ابتلا به سندرم حاد كرونا را افزايش مي دهند. علاوه بر اين ، محققان ارتباط مستقيمي بين مصرف بين صنعتي اسيدهاي چرب و خطر بيماري هاي قلبي عروقي و در نتيجه مرگ پيشنهاد كرده اند. با ظهور ويروس كرونا ، بيماران مبتلا به بيماري هاي غير قابل انتقال عواقب نامطلوبي را تجربه كرده اند. ارتباط بين ويروس SARS-CoV-2 و اسيدهاي چرب ترانس نيز باعث افزايش بيماري هاي قلبي عروقي مي شود. مناطقي از آسيا ، به ويژه تايلند ، يكي از كشورهايي است كه با جلوگيري از توليد و واردات روغن هاي هم هيدراته و محصولات آنها ، اسيدهاي چرب ترانس را با موفقيت از منابع غذايي حذف كرده است. با اين حال ، قانوني براي منع استفاده از اسيدهاي چرب ترانس در فيليپين وجود ندارد و منع توليد و استفاده از اين مواد در مراحل اوليه مضر است. سازمان بهداشت جهاني (WHO) معتقد است كه همه كشورها بايد مطابقت داشته و آنها را تا سال 2023 در دستور كار قرار دهند. دولت فيليپين با توجه به پيامدهاي ممنوعيت استفاده از اين اسيدهاي چرب در كاهش بروز بيماري هاي قلبي عروقي و در نتيجه كاهش خطر Covid-19 ، در نظر دارد استفاده از اين اسيدهاي چرب را در اسرع وقت ممنوع كند.

انتهاي پيام

منبع: گزارشكر يك
كرونا، عامل افزايش خودكشي در دنيا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.