ادب اسلامي و انتخابات  – گزارشگر يك

به وبگاه تخصصي فناوري و موبايل هاي هوشمند جهان خوش آمديد.

پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

 ادب اسلامي و انتخابات  – گزارشگر يك

۱۲ بازديد

فصل انتخابات هميشه فصل اختلافات و بحث هاي انتخاباتي بين هواداران و نامزدها است و متأسفانه در حوزه فضاي مجازي اتفاق مي افتد كه در آن انواع مطالب منتشر مي شود و به طور كلي افراد محتواي مطالب را بررسي نمي كنند و آن را پذيرفته شده مي دانند. بدون خواندن آنها. اين آسيب ها …

منبع: گزارشكر يك
 ادب اسلامي و انتخابات  – گزارشگر يك

 ادب اسلامي و انتخابات  – گزارشگر يك https://reporter1.ir/ادب-اسلامي-و-انتخابات-گزارشگر-يك/ گزارشگر يك Mon, 22 Feb 2021 06:24:03 0000 عمومي https://reporter1.ir/ادب-اسلامي-و-انتخابات-گزارشگر-يك/

فصل انتخابات هميشه فصل اختلافات و بحث هاي انتخاباتي بين هواداران و نامزدها است و متأسفانه در حوزه فضاي مجازي اتفاق مي افتد كه در آن انواع مطالب منتشر مي شود و به طور كلي افراد محتواي مطالب را بررسي نمي كنند و آن را پذيرفته شده مي دانند. بدون خواندن آنها. اين آسيب ها …

منبع: گزارشكر يك
 ادب اسلامي و انتخابات  – گزارشگر يك

فصل انتخابات هميشه فصل اختلافات و بحث هاي انتخاباتي بين هواداران و نامزدها است و متأسفانه در حوزه فضاي مجازي اتفاق مي افتد كه در آن انواع مطالب منتشر مي شود و به طور كلي افراد محتواي مطالب را بررسي نمي كنند و آن را پذيرفته شده مي دانند. بدون خواندن آنها. اين آسيب ها اين روزها به حداكثر ميزان خود مي رسند.
مقام معظم رهبري مشاركت بالا و حضور مردم در صندوق هاي رأي را راه حلي براي بسياري از مشكلات در تمام دوره هاي زماني ، مشاركت حداكثري مردم و مشاركت قوي در انتخابات مي دانند. آنها ابراز نارضايتي از ارزشهاي اخلاقي و نقض الوهيت ادبيات اسلامي و ابزار توضيح مي كنند.

ما مي توانيم رعايت ادبيات سياسي و انتخاباتي را با تقويت سيستم مردم سالاري ديني و با دعوت از مردم براي شركت گسترده در صحنه انتخابات با توجه به شرايط و قوانين اين ديدگاه ها تعريف كنيم. از آن عبور كنيد يكي از پيش نيازهاي انتخابات حداكثر وجود مردم ، پذيرش كثرت گرايي ، قطب بندي و جناح بندي است. مسئولين پرشور و محبوب مبارزات انتخاباتي بايد ادبيات اسلامي را درمورد يكديگر رعايت كنند در حالي كه همه كانديداها را معرفي و تبليغ مي كنند و رعايت اين موضوع همان تبليغ گسترده ادبيات اسلامي است.

مي توان ادعا كرد كه هنگام آغاز كارزار جناح ها و گروه ها وجود دارند ، اما با نزديك شدن به روز انتخابات ، گروه هاي انتخاباتي به دو جريان اصلي بنيادگرايي و اصلاح طلبي هضم مي شوند و آن را به دو قطب انتخاباتي تبديل مي كنند. اگر اين دو جريان سياسي به رعايت ادبيات اسلامي ، بازنگري در آداب انتخابات و رعايت بايدها و نبايدهاي يك انتخابات اختصاص داشته باشد ، مطمئناً اخلاق و ادبيات اسلامي ترويج و منتشر خواهد شد.

دو قطبي سياسي و انتخاباتي توسط هر جناح و گفتمان مي تواند پيامدهاي مثبت و منفي داشته باشد. در اينجا نتايج مثبت و منفي آورده شده است.

ويژگي هاي مثبت قطب سياسي

1. به اصل وفاداري به سيستم پايبند باشيد

همه گفتمان حفظ نظم را با خط قرمز تعريف مي كند. به محض بروز مشكلات و نقص ها ، درك سيستم بر هر چيز ديگري ارجحيت دارد.

۲. انطباق با اصول و ارزشهاي اخلاقي يا انطباق با آداب و رسوم اسلامي

مبارزات انتخاباتي و نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري نبايد به هيچ وسيله اي براي تبليغ انتخابات روزها اعتماد كنند و نبايد اخلاق و ادبيات اسلامي را فدا كنند.

سه. اگر قطب بندي طبق استاندارد انجام شود ، منجر به نشاط و تحرك اجتماعي و حداكثر وجود افراد خواهد شد.

4. افزايش مشاركت مردم در تصميمات سيستم كلان

پيامدهاي منفي دو قطبي سياسي

1. ايجاد شكاف و واگرايي بين نيروها در سيستم

به عبارت ديگر ، اين براي تبديل گفتمان تعاملي درون سيستم به گفتماني است كه به دليل تعصبات سخت و انعطاف ناپذير درگير و حذف مي شود. طرفداران كانديدا تفكر و احساس تعامل خود را به گفتگوي متعصبانه تبديل مي كنند. اين فعال سياسي تمام افكار خود را به مجموعه باورهايي تبديل مي كند كه به هيچ وجه قابل مذاكره ، مصالحه يا اولويت نيست. البته عكس اين حالت افراطي نيز وجود دارد. يعني اين فعال سياسي تمام اعتقادات خود را به محلي براي چالش انديشمندان تبديل مي كند. همانطور كه افراط گرايي بد است ، تخريب نيز بد است. انطباق با داوري يك اصل اساسي گروه طرفدار رژيم است.

۲. ايجاد موج افراطي و راديكال به معناي كنار گذاشتن عقلانيت و اعتدال تحت عنوان جذاب انقلابي گري يا ترك فضاي مجازي و آزادي شعارهاي پوپوليستي و ملتهب است.

سه. با منافع ملي مطابقت ندارد و فراتر از خط قرمز نظام و ارزشهاي ناشي از آن است.

4. عدم رعايت قوانين و مقررات اخلاقي و ادبيات اسلامي

عواقب عدم انطباق با ادبيات اسلامي

يكي مرزهاي اجتماعي را بشكنيد و كمبودها و چالش هاي قومي و مذهبي را دامن بزنيد

دو نابودي وحدت ملي ، همبستگي و سرمايه اجتماعي

سه. افراط گرايي بنيادگرا و اصلاح طلب حراج سرمايه اجتماعي انقلاب اسلامي و دستاوردهاي بزرگ نهضت امام خميني (ره) و دولت غيرقابل انكار رهبر معظم انقلاب اسلامي است.

آره. با گسترش دامنه قطبيت در جامعه ، خشونت ، خصومت و واگرايي گسترش مي يابد و جريان پوپوليست ، پوپوليست و ضد كمونيست به اندازه لبه دوم قيچي فعال مي شود.

پنج قوانين قطب شدگي شديد شفافيت و شفافيت را از بين مي برد و تصميمات كلان بر اساس جريان افراط گرايان و ميزان نفوذ گروه هاي فشار شكل مي گيرد.
وقتي فضاي انتخابات تاريك مي شود ، جريان نفوذ ماهي ها را از لجن مي گيرد و بر طبل توخالي مي زند تا توهم مديريت صحنه و خود-عدالت را از بين ببرد ، كه به زور منجر به فرسايش مديران دولت مي شود. . نشان دادن بي اثر دستاوردهاي شكوهمند 42 ساله انقلاب اسلامي ، بزرگترين دستاورد كساني است كه به اسلام و انقلاب نفوذ كرده و خود را تظاهر مي كنند. دستاوردهايي كه منجر به واگرايي قدرت هاي صادقانه و صادقانه نظام و بي تفاوتي مردم ، عنصر اصلي سيستم مي شود.

* نماينده سابق قم

۲۷۲۱۵

منبع: گزارشكر يك
 ادب اسلامي و انتخابات  – گزارشگر يك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.