آرزوهاي دست نيافتني – مجله زنده خبري

به وبگاه تخصصي فناوري و موبايل هاي هوشمند جهان خوش آمديد.

شنبه ۱۵ اردیبهشت ۰۳

آرزوهاي دست نيافتني – مجله زنده خبري

۱۶ بازديد

زاوش محمدي: روزي كه سعيد مولاي نفس نفس زد و گفت: “مي خواهم از ايران خارج شوم تا يك مدال المپيك را بدست آورم.” بسياري از آنها روزهايي را برنامه ريزي كرده بودند كه سرابي بيش نخواهد بود. نمايش مصنوعي رسانه هاي خارجي و بال دادن به روياهايي كه مي تواند توسط ايران حاصل شود …

آرزوهاي دست نيافتني – مجله زنده خبري https://livemag.ir/2021/01/آرزوهاي-دست-نيافتني-مجله-زنده-خبري/ https://livemag.ir/2021/01/آرزوهاي-دست-نيافتني-مجله-زنده-خبري/#respond مجله زنده خبري Wed, 20 Jan 2021 03:33:48 0000 ورزش و نشاط https://livemag.ir/2021/01/آرزوهاي-دست-نيافتني-مجله-زنده-خبري/ زاوش محمدي: روزي كه سعيد مولاي نفس نفس زد و گفت: “مي خواهم از ايران خارج شوم تا يك مدال المپيك را بدست آورم.” بسياري از آنها روزهايي را برنامه ريزي كرده بودند كه سرابي بيش نخواهد بود. نمايش مصنوعي رسانه هاي خارجي و بال دادن به روياهايي كه مي تواند توسط ايران حاصل شود …

زاوش محمدي: روزي كه سعيد مولاي نفس نفس زد و گفت: “مي خواهم از ايران خارج شوم تا يك مدال المپيك را بدست آورم.” بسياري از آنها روزهايي را برنامه ريزي كرده بودند كه سرابي بيش نخواهد بود. نمايش مصنوعي رسانه هاي خارجي و بال دادن به روياهايي كه مي تواند توسط ايران حاصل شود ، پروانه ها و ورزشكاراني مانند او را منفجر كرد. پرواز كرد و آنها پريدند ، اما كجا؟ چه مدت مولي ، كيميا عليزاده يا بسياري ديگر ايران را ترك كرده اند؟ در اين مدت چه خبر مثبتي از آخوند به غير از شكست شنيده شد؟ كيميا چطور؟ بعد از آن نامه ، كه مشخصاً توسط او ننوشته است و كيست كه از زندگي ورزشي او بعد از يك سري شايعات اطلاع دارد؟

او همچنين به تصور خودش براي زندگي و بازي در فضاي باز رفت و المپيك را تحت لواي كشور ديگري قرار داد. كدام المپيك؟ درست است كه تاج و مشكلي كه براي مردم جهان به وجود آمد همه چيز را از بين برد ، اما آرزوهايي كه سعيد ، كيميا و ديگران داشتند. آنها به جاي ديگري مي گشتند ، از اينجا مي توان آنها را درك كرد. پناهندگي براي ورزشكاران يك مسئله پيچيده است. برخي از آنها با وجود موفقيت ناچيز وطن خود را ترك كردند و پس از پناهندگي نتوانستند جايگاه قابل قبولي بگيرند و سرانجام با يك تصميم اشتباه زندگي ورزشي خود را سوزاندند. بررسي وضعيت ورزشكاراني كه به وطن و ملت خود پشت كرده اند ، نشان مي دهد كه اين مسير به جايي نمي رسد كه عاقبت خوبي نداشته باشد.بسياري از ورزشكاراني كه پس از اين جدايي ايران را ترك كرده اند ، هرگز در مسير موفقيت نبوده اند و ورزشكار هستند. . كه ديگر هيچكس حتي نام آنها را نمي داند!

گفت مولاي
از زمان رفتن وي ، چيزي جز شكست در كارنامه وي ثبت نشده است. ويزر و همرزمانش در سالن زير گوش او زمزمه هاي زيادي كردند و قول دادند كه جلوي چشمان او براي كشور اروپايي بازي كنند ، اما در نهايت چه اتفاقي افتاد؟ عبور از پرچم مغولستان و ناكامي پس از شكست. مالايي در ماه دسامبر در مسابقات مسترز چين شركت كرد و در اولين مسابقه خود به حريف ايتاليايي باخت و حذف شد. وي همچنين پس از يك ضربه فني مقابل رقيب كمتر شناخته شده اش از اتريش و حذف از رقابت ، به شكست هاي خود ادامه داد ، اين بار در دوره كارشناسي ارشد دوحه در جودو قطر. عالي ورزش عليه ايران شهادت داد كه پس از ترك ايران روزهاي خوبي را پشت سر نگذاشته است.

شيمي عليزاده
شايد اگر او الان در ايران بود براي المپيك آماده مي شد. او اين روزها در اروپا است. ابتدا به آلمان رفت و سپس شايعه شد كه براي هلندي ها مي جنگد. هنوز كاملاً مشخص نيست كه آيا او مي تواند براي يك كشور جديد بجنگد يا خير. طبق قانون فدراسيون جهاني تكواندو ، يك ورزشكار مي تواند پس از سه سال جنگ براي كشور خودش براي يك كشور جديد بجنگد. عليزاده در قسمت تيمي مسابقات قهرماني جهان كه در سپتامبر 1998 ميزبان چين بود ، براي ايران رقابت مي كند. البته با حمايت فدراسيون جهاني تكواندو براي ورزشكاران پناهنده ، اگر آن تكواندوكار پناهنده شود ، مي تواند شركت كند. در المپيك توكيو زير پرچم فدراسيون جهاني تكواندو. اين هم به شرطي كه عليزاده آسيب نبيند و از نظر فني بتواند او را به نبرد بكشاند. اما خبر زيادي از شيمي نيست ، چه او حرفه اي تمرين كند يا نه و …

محمد راشنونگاد
او خيلي زود در جودو مشهور شد و در اولين حضور خود در آسيا مدال نقره گرفت. با اين حال ، بسياري از مشكلات پيش آمده براي وي باعث شد تا مدال خود را بفروشد. در سال 1996 ، او با تيم ملي به هلند رفت و هيچ كس نمي دانست بليط وي يك طرفه است و راسنونژاد به ايران برنخواهد گشت ، وي در طول مسابقه به قصد خريد از هتل خارج شد و ديگر برنگشت. محمدرضا رودكي سرمربي وقت تيم ملي تلاش زيادي كرد تا او را در هلند پيدا كند اما موفق نشد.

راسنونژاد بلافاصله پس از اين حادثه درخواست پناهندگي داد و بيش از يك سال طول كشيد تا آموزش خود را با يكي از تيم هاي باشگاه آغاز كند. وي همچنين چندين بار با تيم ملي هلند تمرين كرد و در اولين تورنمنت خود ، اوپن بلژيك ، مدال برنز گرفت. او در ابتدا ادعا مي كرد كه براي المپيك توكيو آماده مي شود ، اما تا به امروز اين ادعا برآورده نشده است. اي

پوريا جلالي پور
يكي از ورزشكاران پارالمپيك ايراني كه براي گرفتن سهميه به هلند رفت و ديگر به ايران برنگشت ، در اين مسابقات جلالي پور در تيم مردان به مدال طلا دست يافت. با اين حال او پس از بازي با تيم به ايران برنگشت تا شايعات پناهنده شدن خود را بشنود. سرانجام ، اين ورزشكار روز چهارشنبه ، 13 ژوئن اعلام كرد كه در كانادا است و منتظر نهايي شدن مسئله مهاجرت خود به ايالات متحده است. مشخص نيست مهاجرت به كجا پايان يافته است. آيا كسي مي داند جلالي پور اكنون چه كاري انجام مي دهد؟

دوستت دارم
سرلك يكي ديگر از جودوكاران ايراني بود كه در سال 2011 عازم آلمان شد و پناهنده شد. البته او در مسابقات بين المللي موفقيت زيادي كسب نكرد و بدون رسيدن به اتفاق خاصي از دنياي قهرماني خداحافظي كرد.

سامان طهماسبي
سامان طهماسبي نيز يكي از افرادي بود كه براي جنگيدن براي تيم ملي اين كشور به آذربايجان پناه برد. آوردن. با اين حال ، بازي هاي المپيك لندن در سال 2016 پايان سفر او بود. طهماسبي پس از قبول باخت در دور نخست ، بار ديگر با حبيب الله اهلگي روبرو شد و به اين كشتي گير ايراني باخت و از مبارزه با رابطه قطع شده خداحافظي كرد. پس از اين وقايع ، سامان به طرز عجيبي از تصميمي كه گرفته ابراز تأسف كرد ، اما همه مي دانستند كه اين حسرت براي او چندان مفيد نخواهد بود.

آيا اين ورزشكاران را مي شناسيد؟
در سالهاي اخير ، بسياري از ورزشكاران به كشورهاي مختلف پناهنده شده اند ، اما اكنون هيچ اسمي از آنها وجود ندارد و بسياري اصلا آنها را نمي شناسند ، از جمله اين افراد مي توان به حسين ابراهيمي ، عضو سابق تيم ملي شمشيربازي اشاره كرد كه به فرانسه رفته است. او پناهنده شد.
مينا عليزاده ، عضو سابق تيم ملي قايقراني نيز پس از رقابت در آلمان ماند و ديگر به ايران برنگشت. پيام مرادي كاراته كاي از تيم صدرا زيرآب كه براي شركت در يك تورنمنت به فرانسه رفته بود ، با آن تيم به ايران بازگشت و تصميم گرفت در فرانسه بماند.

ورزش هاي ديگر
آلش مرادي در شطرنج ، پوريا پورابراهيم و محمود زاوي به عنوان ناجي ، شروين پاكدل و سعيد فضلولي در قايقراني ديگر ورزشكاراني هستند كه به كشور ديگري رفته اند و از زمان ترك ايران تاكنون چنين موفقيتي كسب نكرده اند.
آيا فضاي وطن به آنها ضربه زده است؟
بسياري از كساني كه مهاجرت كرده اند هرگز از كاري كه انجام داده اند پشيمان نيستند ، اما بسياري به ويژه كساني كه افراد مشهور و مشهوري هستند از بازگشت به مصاحبه ها صحبت كرده اند. جايگاه مسئولان ورزش در كشور در اين زمينه هميشه مثبت بوده است ، به ويژه رضا صالحي اميري كه بارها گفته است درهاي ورزش كشور به روي آنها باز است و در صورت فراهم شدن شرايط مي توانند به ايران بازگردند. اين سفرها زياد است ، اما بدون شك اكنون اگر از همه كساني كه رفته اند ، سال كنيد ، شايد آنها روي شانه هاي خود احساس ترحم مي كنند. شايد درآمد آنها در غربت بيش از آنچه در ايران به دست آوردند باشد ، اما آنها چيزهاي ديگري را از دست داده اند كه با هيچ پولي به دست نمي آيد!

بيشتر بخوانيد:

پنالتي فولاد خوزستان اشتباه بود

اعلاميه رسمي محروميت مهدي طارمي

سقوط استقلال در آسيا و جهان

256 251

https://livemag.ir/2021/01/آرزوهاي-دست-نيافتني-مجله-زنده-خبري/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.